Faglig profilMin faglige profil og referencer

Har du en nyhed - der skal ud?


Jeg har  en god og praktisk erfaring med udarbejdelse af pressemeddelelser, hvor den aktuelle nyhed præsenteres skarpt og præcist - således at budskabet når ud og igennem  til diverse modtagere/ medier.


Ønsker du præcise og dækkende tekster til  websites/ hjemmesider o.a., tilbyder jeg individuelt udarbejdede og målrettede tekster. Herved præsenteres du, dit produkt eller din virksomhed på en sådan måde, at i fremstår bedst muligt, og derved kan øge et eventuelt salg og få de rette budskaber igennem til både nuværende og potentielle kunder.


Du får altid en gennemarbejdet og fejlfri tekst produceret  udfra dine ønsker og eksakte behov. 
Reference fra Dorthe Pihl, Odense:   


"Maibritt holdt mig fast i processen med at få startet og  skabt min egen hjemmeside for min nye virsomhed.  Hun fik det bedste frem i mig og ned på papir, og jeg kunne kende mig selv 100 procent i beskrivelsen af mig og mit virke. Hun holder endvidere alle aftaler til punkt og prikke, og jeg ved hvor jeg skal henvende mig fremover, hvis jeg får brug for det." Jeg er uddannet i Dansk og Journalistik fra Syddansk Universitet, hvor jeg har også har gennemført en seks måneders praktik hos Ugeavisen under Jysk Fynske Medier i Odense. Herdover har jeg en massiv praktisk erfaring  i formidling af svært tilgængelige og fagspecifikke stofområder. Her kommer min akademiske baggrund særligt  i spil, da  jeg netop er uddannet i at forstå og tilegne mig svær viden, som jeg så formidler i et lettere og mere  tilgængeligt sprog. Jeg skriver ofte  i den læservenlige og enkle stil, men skriver  også gerne mere komplicerede tekster indenfor mange fagområder.


Jeg har blandt andet  skrevet inspirerende og fængende artikler for det eksklusive boligmagasin FEIN samt faglige artikler i tematillæg til Politiken, Børsen, Berlingske og Jyllandsposten. Herudover har jeg skrevet fede artikler for musiksitet Fyn Live, hvor jeg jeg har lavet en del portrætartikler om diverse kendte musikere, såsom Hanne Boel, Kira Skov, Annisette, Oh land, Lydmor og Mike Andersen. se mere her : www.fynlive.nu  
            Reference fra DMJX :


Jeg har haft Maibritt Lund Pilgaard tilknyttet som korrekturlæser og ”sprogvasker” på et formidlingsprojekt omkring brugen af web-tv / video i kommunikationen for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Det har været en fornøjelse at have Maibritt tilknyttet. Maibritt har arbejdet præcist med korrektur og sprogrettelse, selvom det har været inden for et fagligt specifikt felt med sin eget sproglige vokabularium.   Maibritt leverer altid til aftalte tid og er rigtig god til at kommunikere omkring sit arbejde og er meget tjekket omkring de transaktioner af dokumenter, som foregår i en sådan proces

Hermed de bedste anbefalinger af Maibritt Lund Pilgaard

Med venlig hilsen

PETER ØSTERGAARD SØRENSEN

LEKTOR - ASSOCIATE PROFESSOR


DANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE

EMDRUPVEJ 72

DK-2400 COPENHAGEN NV


.

Udtalelse fra min ansættelse som fast freelancer i hele 2017 ved  Jysk Fynske Medier: